Uppvakta någon med blommor

Min man kom med en bukett blommor och jag blev så glad, det var nämligen exakt 5 år sedan vi gifte oss och jag som var säker på att han som är så disträ hade glömt av denna stora dag! Vi firar med att gå ut och äta pizza i Örkelljunga i eftermiddag och jag har lagt in en flaska vin i kylskåpet, ikväll skålar vi och ser någon bra film på teve. När det kommer till blommor så är det någonting som jag ska skriva om idag här på min blogg, och så om ni vill så kan ni kika vidare på en specifik blomsteraffär här. Blommor är en symbol för kärlek. Du kan inte klara dig utan detta för att visa någon att du bryr dig om honom eller henne. Det kan vara någonting vacker från din trädgård, från naturen eller från blomsteraffären, men så länge det är en bukett blommor som ges med kärlek är allt bra.

Första gången jag fick höra att rosor var en symbol för kärlek var jag 9 år gammal så jag skrev en uppsats som läraren tyckte var bra. Min första pojkvän Lars skickade mig en ros men då var jag bara 13 och mannen jag lever med idag heter Krille och vi ska leva livet ut för vi har lovat varandra att älska varandra i nöd och lust, än så länge har det bara varit lust, hi, hi … Jag har en trädgård fylld med tulpaner på våren och även en hel del perenner. Men eftersom det är i mitten av december nu så finns det inga blommor i trädgården, jo förresten, ett par julrosor men det vore synd att plocka dem för de är så vackra där de tronar upp sig med snötäcket under sig. Tack för att ni läste detta inlägg!

Du gillar kanske också...