Tips på en duktig och prisvärd fisör i Limhamn

Hej och riktigt varmt välkomna in till bloggen. Jag är nyss hemkommen ifrån min frisör och som vanligt efter ett besök där så känner jag mig riktigt nöjd. Jag är en kille som brukar klippa mig på ett ställe som heter Salong Latifah. Söker också du efter en riktigt duktig frisör i Limhamn eller Bunkeflostrand så vill jag rekommendera dig att gå dit. För att ni ska få en uppfattning om hur bra de killarna och frisörerna är som jobbar där, så kan du gå in på deras Instagram, för där finns det en hel del bilder på snygga och häftiga frisyrer som kunder har fått när de varit där. Du kan också boka en tid direkt via deras Instagram, eller så kan du givetvis ringa för att få en tid.  

 

Anledningen till att jag först valde att gå dit, det är för att de är riktigt billiga i förhållande till vad det kan kosta hos andra frisörer. Jag går första året på en högskoleutbildning och har inte så där väldigt mycket pengar nu när jag lever på studielån, men det är ändå viktigt för mig att ha en snygg och praktisk frisyr som jag trivs i. Vi är flera studenter som går dit! De som jobbar där är riktigt trevliga och ger alltid ett bra bemötande. Därför passar Salong Latifah särskilt bra för mig. Här klipper de både barn, dam och herr och det finns förstås mycket mer än klippning som man kan få hjälp med. Detta ställe skulle jag rekommendera egentligen till vem som helst som är i behov av en frisör i Limhamn eller Bunkeflostrand. Jag har märkt att det kommer dit folk ifrån hela Malmö, en riktigt bra frisersalong åker man gärna till även om det är en bit att resa. Här säljer de också bra hårvårdsprodukter i riktigt hög kvalitet.  

Du gillar kanske också...