Ta dig framåt med hjälp av coachning

Coachning i Linköping kommer det att bli ett inlägg om här och nu, och det beror på att det under den senaste tiden har dykt upp en hel del frågor ifrån er följare om just detta. För det var så här att jag skrev i ett inlägg för några veckor sedan att jag hade fått hjälp genom coachning i Linköping, men jag gick aldrig in på några detaljer. Det inlägget handlade egentligen om något helt annat, men så råkade jag så där i förbifarten nämna några ord om detta, och jag har förstått nu att det tydligen var en viktig sak för er att få veta lite mer om. Till er som undrar vem jag vände mig till för coachning i Linköping ska jag berätta att det var till Kodjo Coaching jag gick. Det är alltså namnet på det här företaget som drivs av en kvinna som har mycket erfarenhet och kunskaper i att coacha människor. Hon som driver företaget har akademisk utbildning inom samhällsvetenskap, internationella relationer och globala studier och erbjuder coachning för dig som bor i Linköping, Jönköping, Växjö, Värnamo eller någon annan stad eller ort i närheten. Sedan kan i teorin även den som bor i Australien vända sig dit, då det går att bli coachad genom till exempel Skype. Det här är ett företag som jag tycker att ni ska gå till, det gläder mig verkligen att ni ville veta mer om detta, och vill ni få veta ännu mer än det jag har tagit upp här i det här inlägget kan ni alltid höra av er till Kodjo Coaching eller läsa vidare om det här företaget på hemsidan som ni kommer till ifall ni klickar på länken här ovanför. 

  

Du gillar kanske också...