Skönhetssalong i Älvsbyn

God kväll alla härliga läsare som jag har på den här bloggen, eller god morgon, det beror ju på när ni läser det här inlägget. Jag hoppas att ni njuter lika mycket som jag av den här vackra dagen! I just det här inlägget hade jag tänkt att jag skulle skriva några ord om en professionell skönhetssalong i Älvsbyn där jag fått hjälp med en piercing i näsan. Oftast skriver jag kläder och mode, men i det här inlägget blir det istället om denna skönhetssalong i Älvsbyn som heter Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. 

 

Det är många som sagt till mig att den här piercingen verkligen är sexig och jag blir förstås glad när folk säger så. Nu vet alla mina vänner om att jag gick till Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering, men så kom jag på att jag verkligen borde skriva om det här i bloggen. så att jag kan nå ut till riktigt många. Inte minst sedan många nu kommer och berättar att de också vill ha en piercing. Alla vill inte ha en piercing på samma ställe som jag, men smaken är förstås olika, och det gör detsamma. Givetvis går det att få hjälp med många andra behandlingar inom skönhet och hälsa om man går till denna skönhetssalong i Älvsbyn. Framförallt är det naglar, fransar och micropigmentering som erbjuds på Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering fast även andra behandlingar, men i så fall så kommer personalen att vilja diskutera det med dig. Oavsett vad du har för förutsättningar, behov och önskemål så anpassas alltid behandlingarna utifrån det på denna skönhetssalong i Älvsbyn. Jag är i alla fall 100 procentigt nöjd med hjälpen och jag har svårt att to att inte ni också skulle bli det. 

Du gillar kanske också...