Kontakt med andevärlden

God morgon på er alla mina läsare och jag ska idag berätta för er om ett ställe som jag gick till när jag behövde få kontakt med andevärlden. Det här stället som jag har tänkt att berätta om, heter Amazing Circle, och hit gick jag då jag var i behov av medialsamtal i Karlstad. Passade utmärkt eftersom det är där jag bor. Jag har en tro på att den dagen vi dör så dör vi egentligen inte. Endast den fysiska kroppen upphör att existera, så rättare sagt vandrar vi vidare till den “andra sidan”. Jag har fått besök ifrån släkt och vänner som befinner sig där men inte riktigt kunnat tolka vad de har velat ha sagt. Därför gick jag till Amazing Circle och deltog i en seans. Ett medium höll i seansen, och var så att säga ett språkrör, eller en brygga, mellan vår fysiska värld och denna andevärld. Tack vare detta medium, talade jag nu med de som befinner sig i andevärlden, och detta är helt fantastiskt! Jag skulle verkligen rekommendera er att besöka Amazing Circle!  

 

Det finns så mycket mer de har att erbjuda till oss som bejakar vår andlighet och som tycker att andlighet är en viktig beståndsdel i livet. Det här är ett smakprov på vad du kan få hjälp med: healing, stresscoachning, medialsamtal eller regndroppsmassage. Detta ställe passar bra för oss i Karlstad, Säffle eller Grums, eller i dess omnejder. Kvinnan som driver det här stället är mycket välutbildad inom dessa områden och man kan känna sig helt trygg när man går dit, oavsett vad det är man vill ha hjälp med. Amazing Circle har en intressant sida på Facebook som jag tycker att du ska kika in på. Nu önskar jag er en riktigt fin dag! 

Du gillar kanske också...