Jag har kommit igång med träningen

Hej igen allesammans och välkomna ska ni vara till ett rykande färskt inlägg för den här dagen. Jag har gjort en del förändringar i mitt liv. Aldrig hade jag kunnat tro det här om mig själv för bara ett halvår sedan. Det hela började när jag var hos läkare på en hälsokontroll och jag fick veta att jag hade både måttlig övervikt och förhöjda blodfetter. Jag fick rådet att börja med konditionsträning, helst sådan träning där pulsen går upp rätt så rejält och jag tog läkaren på orden och anmälde mig till en gruppträning i Trelleborg på ett gym som heter Gym 101 Fitness i Anderslöv. 

Hälsoeffekterna kom nästan på en gång. Jag som aldrig trott att träning varför mig har helt ändrat uppfattning. Det hade nog inte passat mig att träna individuellt, men i en grupp blir det liksom enklare. Det är inte bara träningen i sig som räknas, utan det är även en social grej att vara med på denna gruppträning i Trelleborg. Nu när jag har hållit på med det här i ett halvår ungefär så kan jag inte tänka mig att sluta, så bra tycker jag att det är. Det här gymmet kan passa antingen er som skulle vara intresserade av denna gruppträning i Trelleborg men det finns även möjlighet till att träna individuellt. Det är ett gym som jag skulle säga passar de allra flesta och jag tycker förstås att det hade varit roligt om jag på något sätt skulle kunna bli lite av en förebild för er som ännu inte tagit steget och kommit igång med träningen. 

Du gillar kanske också...