I balans tack vare healing

Hej på er och välkommen till bloggen. En ny dag är här och jag möter den nya dagen med ny energi och en själslig och kroppslig balans, som jag har kunnat få tack vare den healing som jag får. Jag ska berätta mer om detta eftersom jag tror att många är intresserade av healing och vad det är bra för. Jag hoppas att mitt inlägg kan få er att våga prova denna behandling. För egen del vände jag mig till ett företag som heter In my heart. Det här är ett ställe som kan hjälpa oss i till exempel Mellerud eller i Vänersborg eller på ställen däromkring. 

  

Vad har healing inneburit för mig? Jag har funnit ett optimalt tillstånd av balans och harmoni genom att jag samspelar med healingens olika energifrekvenser som består av ljus, energi och information. Jag blir återkopplad till universums fullkomlighet och universum återkopplar mig till vår min egen fullkomlighet och den jag verkligen är. Healingen kopplar mig till universums och min egen innersta frekvens genom olika healingfrekvenser och troligtvis en helt ny bandbredd. Forskning visar att healing verkligen har effekt. Det visar sig tydligt både i praktiken och i laboratorieförsök. Företaget In my heart kan ge mer information för dig som är intresserad. Ring eller kika in på deras hemsida för mer information. 

 

Jag har funnit en känsla av tillhörighet, och har hittat mål och mening i livet. Jag tyckte att mitt liv var trist. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra för att läka ihop själsligt. Jag behövde hjälp med att hitta meningen med mitt liv igen. Vilken fin hjälp som jag har fått av healing här hos In my heart i Mellerud! Jag rekommenderar dig verkligen att höra av dig dit. Detta kan bli en mycket bra nystart i ditt liv också. 

Du gillar kanske också...