Hemtjänst i Norrköping som fungerar som den ska

Är det inte konstigt att det trots alla larmrapporter om dålig hemtjänst så fortsätter problemen? Det är ofta den kommunala hemtjänsten som har stora brister, jag kan skriva under på att detta gäller även den hemtjänst i Norrköping som min mamma hade under några månader. Det var ständigt ny personal, många kunde knappt prata svenska och med tanke på den pågående pandemin var det konstigt att personalen varken använde munskydd eller visir. Min mamma slipper nu släppa in ett stort antal främlingar i sitt hem, för jag som anhörig slog näven i bordet och sa upp den kommunala hemtjänsten, och har nu valt att låta min mamma få besök av ett privat företag, ett företag där allting fungerar utmärkt och där det finns goda rutiner och kompetens och utbildad personal som verkligen brinner för sin uppgift. Vi är så nöjda med Ruts städ och omsorg som erbjuder skräddarsydd omsorg, och som kan finnas till för dem som önskar få en väl utförd hemtjänst med kvalitet i Norrköping. Norrköping är ju en ganska stor stad ändå, och jag säger inte att all hemtjänst som bedrivs av kommunen är dålig. Men den var dålig i alla fall i den stadsdel där min mamma bor, och jag utelämnar vilken stadsdel det gäller så behöver ingen känna sig trampad på tårna. Jag kommer i vilket fall som helst inte rekommendera någon att välja kommunal hemtjänst i Norrköping när det finns privata, mycket bättre alternativ, och Ruts städ och omsorg är ett av dessa företag som bedriver bra hemtjänst i Norrköping och som jag varmt rekommenderar. 

Du gillar kanske också...