Healing gav mig livsglöden tillbaka

Hejsan alla mina läsare och det är så roligt att ni ännu en gång har kommit hit till mig och min blogg för att se vad det är jag ska ta upp med er idag. Nu mår jag bra och är i balans, men för några veckor sedan hade jag tappat den där glöden som jag annars alltid har. Ingenting kändes roligt och det var så mycket stress som hade slagit rot i mig. Jag hade hört av en vän till mig som fått healing i Jönköping att det var en behandling som skulle kunna fungera bra, så även jag valde att gå till ett företag som heter BD Kost & Rådgivning, och nu har jag varit där några gånger och jag är mitt gamla vanliga jag igen, tack och lov. 

Det här med healing har verkligen fungerat, och jag är så tacksam för att jag gick till BD Kost & Rådgivning på rekommendation av min vän. Det är viktigt att vara rädd om sig, därför tycker jag att ni alla som befinner er här i Jönköping med omnejd och som upplever stress skulle ta och se om inte healing kunde hjälpa även er? Aldrig hade jag i min vildaste fantasi kunnat tro att denna healing i Jönköping kunde ha en sådan stressreducerande effekt som den hade, och det var precis vad jag behövde, att få hjälp till att samla mig och gå ner i varv. Nu är det roligt att jobba igen, och trots att det är mer än någonsin att göra på arbetet så gör det mig ingenting. Det är med glädje jag går till jobbet, men tänk att jag för bara några veckor sedan inte alls tyckte så! Det är tack vare denna healing i Jönköping som jag är på banan igen. 

Du gillar kanske också...